Cultura japoneză este caracterizată prin minimalism și esențializare. Dacă sunteți adepții acestui stil, cu siguranță veți fi încântați de aspectul salonului Tokyo. Cu o suprafață de 260 de mp, încăperea cu tavan înalt și fără coloane este extrem de spațioasă, putând găzdui 140 de invitați la mese, plus o altă masă de prezidiu, pusă în valoare de un perete tapetat cu mătase, de un bonsai tradițional și de o oglindă uriașă, cu o formă care ne aduce aminte de Țara Soarelui Răsare.

TOKYO

SIMPLITATEA SI MINIMALISMUL JAPONEZ

Tapetul de mătase care îmbracă pereții, precum și mocheta elegantă, sunt decorate cu motivul atât de familiar japonezilor: sakura, gingașa floare de cireș. Culorile calde și discrete ale tapiseriei fotoliilor, ale tapetului și mochetei sunt puse în valoare de candelabrele cu forme geometrice, sobre, ce amintesc de paravanele japoneze, iar barele de cristal și oglinzile încastrate în pereții balroom-ului reflectă atât strălucirea luminii calde, cât și imaginea invitaților. Culorile predominante – rozul extrem de pal, ecru-ul și tonurile de gri – creează un ansamblu vizual extrem de simplu și rafinat, în care toaletele invitaților sunt ușor de pus în valoare.

O zonă special amenajată și echipată cu aparatură performantă poate găzdui o mică orchestră care va contribui la buna dispoziție a invitaților. Ca și în cazul celorlalte saloane, Tokyo beneficiază de o cameră special echipată pentru miri sau în care invitații îşi pot aranja ţinutele.