Destinată evenimentelor de dimensiuni medii, încăperea cu o suprafață de 260 mp poate găzdui 160 de invitați așezați la mese, la care se adaugă și cei de la masa de prezidiu.

SYDNEY

ROMANTISM AUSTRALIAN

Clădirea Operei din Sydney este, fără doar și poate, una dintre minunile lumii moderne. Profilul său inconfundabil, cu cele trei corpuri în formă de scoică, boltite și întrepătrunse, constituie principalul element de decor al salonului romantic care îi poartă numele – la rândul său o capodoperă arhitecturală și de bun gust – și constituie punctul de atracție pentru masa de prezidiu.

Față în față cu aceasta, zona pentru orchestră și dansatori este pusă în evidență de un imens panou decorativ, ornamentat cu siluetele pescărușilor care săgetează cerul și apele albastre ale oceanului ce înconjoară celebra clădire. Luminile feerice ale candelabrelor moderne de cristal sunt reflectate de uriașele oglinzi plasate pe pereții laterali, care multiplică imaginea tablourilor ce înfățișează peisaje specifice și creează senzația unui spațiu infinit.

Pentru pereți și mobilier au fost alese culorile caracteristice acestui oraș: albastrul profund al oceanului, auriul soarelui australian și culoarea nisipului fierbinte; iar principalul model al decorațiunilor, cel al pescărușilor, se regăsește pe tapetul decorativ de mari dimensiuni care îmbracă pereții.

Ca și în cazul celorlalte saloane din cadrul The Best Ballroom, arhitectura interioară fără coloane și oglinzile strategic plasate întăresc senzația de spațiu deschis. Nici aici nu lipsește camera special echipată în care mirii își pot aranja ținutele.