Dacă evenimentul pe care dorești să îl organizezi presupune un număr mai mare de invitați, atunci salonul San Francisco reprezintă alegerea ideală. Cei 313 mp ai încăperii pot găzdui până la 200 de invitați, iar arhitectura interioară fără coloane și decorațiunile salonului întăresc senzația de spațiu deschis.

SAN FRANCISCO

RAFINAMENTUL SI MODERNISMUL AMERICAN

Se știe că în San Francisco cel mai frumos anotimp este cel în care natura înflorește: prin urmare, tema principală folosită pentru decorațiunile din acest salon o constituie ramurile pline cu flori ale copacilor. Oglinzile de mari dimensiuni reflectă lumina strălucitoare, de primăvară, oferită de candelabrele care imită crengile înflorite și de aplicele a căror formă amintește de frunzele delicate ale arbuștilor exotici. Zona de prezidiu este pusă în valoare de un perete tapetat cu mătase, decorat cu flori delicate de rododendron – una dintre plantele caracteristice zonei San Francisco. Tabloul floral în nuanțe de roz scoate în evidență decorațiunile în nuanțe calde de bej folosite pentru catifeaua care îmbracă scaunele și pentru mocheta elegantă de pe pardoseală.

Din gama de servicii oferită de salonul San Francisco nu lipsesc zona amenajată pentru orchestră și ringul de dans, precum și camera special echipată în care invitații sau mirii îşi pot aranja ţinutele.