„Cidade Maravilhosa”, cum este supranumit Rio de Janeiro, este un oraș uimitor, situat într-un decor natural grandios, luxuriant, plin de lumină, ce vibrează în ritmul petrecerilor. Cei care își doresc un eveniment luxos și rafinat, iluminat feeric, care să le amintească de capitala braziliană, vor opta, cu siguranță, pentru salonul cu același nume. Destinată evenimentelor de dimensiuni medii, încăperea cu o suprafață de 260 mp poate găzdui 160 de invitați așezați la mese, la care se adaugă și cei de la masa de prezidiu.

RIO DE JANEIRO

FARMEC SI EXUBERANTA SUD-AMERICANA

Principala caracteristică arhitecturală a salonului este dată de luminile feerice ale candelabrelor de mari dimensiuni. Luminile sunt plasate pe suporturi din oglindă, asemănătoare frunzelor uriașe ale plantelor exotice caracteristice zonei, iar câteva candelabre de cristal impresionante aruncă o ploaie de picături strălucitoare asupra participanților la eveniment. Oglinzile de mari dimensiuni, plasate pe pereții laterali, precum și uriașa oglindă plasată în spatele mesei de prezidiu preiau și amplifică toată această strălucire. Pentru pereți și mobilier au fost alese culori calde, iar principalul model, cel al frunzele plantelor exotice, se regăsește pe mocheta de calitate de pe pardoseală, precum și pe tapetul decorativ de mari dimensiuni plasat pe peretele din fața ringului de dans.

Ca și în cazul celorlalte saloane din cadrul The Best Ballroom, arhitectura interioară fără coloane și decorațiunile întăresc senzația de spațiu deschis. Nici aici nu lipsește zona amenajată pentru orchestră și ringul de dans, precum și camera special echipată în care invitații sau mirii îşi pot aranja ţinutele.