Atunci când vine vorba despre Paris, gândul te poartă imediat spre farmecul, eleganţa şi romantismul celebrei metropole. Ei bine, Best Ballroom îţi pune la dispoziţie exact ce îţi imaginezi: un salon pentru petreceri extrem de cochet, cu acel aer „chic” pe care doar oraşul de pe malul Senei îl poate oferi. Prin urmare, dacă vrei să organizezi un eveniment extrem de rafinat, iar numărul invitaților nu depășește 150 de persoane, cea mai bună alegere o constituie salonul Paris, cu o suprafață de 269 de metri pătrați.

PARIS

ELEGANTA SI ROMANTISM PARIZIAN

Cu un concept elegant, demn de o adevărată atmosferă pariziană, salonul este decorat în stilul clasic – în care tonurile calde de crem, ecru şi bej sunt predominante. Decoraţiunile rafinate, realizate în culori neutre, draperiile opulente şi fotoliile elegante din catifea amintesc de luxul discret al altor timpuri şi creează o atmosferă cochetă şi luxoasă. Ambianţa feerică a „Oraşului Lumină”, cum este supranumit Parisul, este obținută cu ajutorul corpurilor de iluminat realizate special pentru acest spațiu, ce transformă serile într-un curcubeu de reflexii şi de străluciri colorate. Un element decorativ spectaculos este reprezentat de peretele din oglinzi, plasat în spatele mesei de prezidiu – această zonă devenind astfel principalul punct de interes al interiorului.

 

Fără stâlpi interiori de susţinere, salonul Paris beneficiază de o structură de tip open space, astfel că putem aranja invitații la nuntă, botez sau petrecere exact cum îţi doreşti. Prin urmare, aceștia se vor bucura de cea mai bună vizibilitate și vor putea gusta din plin atmosfera evenimentului! De asemenea, în cadrul salonului îţi punem la dispoziţie o cameră special echipată pentru miri sau în care invitații îşi pot aranja ţinutele.