Cele şase saloane din cadrul The Best Ballroom sunt deservite de un spațiu de primire de 649 mp, versatil si elegant. Acesta constituie locul în care îți primești invitații la nuntă sau la petrecere – fiecare dintre cele şase saloane dispune de o zonă separată de lobby, astfel că invitaţii tăi nu se vor pierde în mulţime. De asemenea, holul poate fi folosit pentru a organiza un eveniment restrâns, cum ar fi un cocktail sau chiar pentru a oficia o căsătorie.

LOBBY

CEA MAI POTRIVITA ALEGERE PENTRU EVENIMENTELE DIN VIATA TA

Zona de socializare, decorată opulent în nuanțe de bej şi auriu, este pusă în valoare cu rafinament prin mocheta elegantă cu motive geometrice abstracte, de fotoliile și canapelele elegante, cu forme avangardiste şi tapiţerie în culori vii, ce creează un contrast modern şi funcţional, conferind dinamică spaţiului de primire.

Minimalismul decoraţiunilor este echilibrat prin lucrările de artă puse în valoare de iluminatul ambiental. Spaţiile vitrate de dimensiuni generoase, oglinzile spectaculoase şi candelabrele moderne asigură lobby-ului o strălucire aparte, astfel că orice petrecere organizată aici beneficiază de o atmosferă unică, elegantă și sofisticată.

Spațiul destinat toaletelor și zona în care invitații își pot reîmprospăta ținutele este modern decorat, cu oglinzi luxoase, bine iluminat iar atmosfera proaspătă este asigurată de un perete „verde”, realizat din licheni.