Salonul Casablanca este destinat celor care iubesc strălucirea și luxul oriental stilizat și care își doresc evenimente fastuoase. Aceștia pot folosi salonul funcțional și elegant, cu o suprafață de 260 mp, pentru a organiza petreceri cu până la 164 de invitați.

CASABLANCA

LUX, STRALUCIRE SI EXOTISM ORIENTAL

Cromatica aleasă pentru acest salon este deopotrivă caracteristică obiceiurilor orientale (auriul prezent, discret, în stucaturile tavanului și în elementele de decor ale pereților tapetați cu mătase), cât și stilului modern și funcțional (nuanțe de bej și ecru). Mocheta cu accente de galben și albastru, amestec de nisip auriu și apă albastră, completează fericit paleta de culori și ne trimite cu gândul la exoticul oraș marocan, situat pe malul Oceanului Atlantic. Formele geometrice cu influență arabă care se repetă pe mochetă și pe tavan conferă dinamică spațiului amplu, iar minimalismul decorațiunilor de pe pereți este compensat de candelabrele orientale opulente, strălucitoare și de aplicele care își reflectă accentele luminoase în oglinzile încastrate în pereții laterali, mascate cu draperii care le conferă un aer misterios. Atât masa de prezidiu, cât și zona ringului de dans, sunt marcate, de asemenea, printr-un decor exotic, realizat din oglinzi ingenios îmbinate.

Salonul Casablanca oferă, de asemenea, o zonă amenajată pentru orchestră și ringul de dans, precum și camera special echipată în care invitații sau mirii îşi pot aranja ţinutele.